BESTELLEN  

 1. Bestellingen en reserveringen kunnen geplaatst worden via de webshop www.dropsofjupiter.nl of per e-mail.
 2. Bestellingen via de webshop kunnen afhankelijk van de omvang en het afleveradres meteen worden afgerond. Als de tarieven voor het verzenden bekend zijn, ziet u direct online de hoogte van de verzendkosten. Indien u akkoord gaat met deze kosten, kunt u meteen doorgaan naar afrekenen. Zie betaalopties voor meer informatie over hoe u kunt afrekenen.
 3. Als de hoogte van de verzendkosten niet direct berekend kan worden, krijgt u later per mail een offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend. De geldigheid van deze offerte vervalt 3 dagen na de offertedatum.
 4. Indien u akkoord gaat met de offerte, kunt u meteen vanuit de e-mail doorgaan naar afrekenen. Zie betaalopties voor meer informatie over hoe u kunt afrekenen.
 5. Bij aankoop via de webshop of via e-mail komt de overeenkomst met “Drops of Jupiter”  tot stand op het moment dat “Drops of Jupiter” een (order)bevestiging verstuurt naar het door de klant opgegeven e-mailadres.
 6. Zolang “Drops of Jupiter”  de order niet heeft bevestigd, kan de klant de overeenkomst kosteloos ontbinden.

 

Betaalopties

De betaalopties zijn geïntegreerd in de webshop. Afhankelijk van het afleveradres hanteert “Drops of Jupiter” de volgende opties:

 1. vooruit betalen via iDEAL (alleen in Nederland),
 2. vooruit betalen via PayPal met een creditcard,
 3. vooruit betalen via een overboeking – o.v.v. uw order- of factuurnummer – naar onze bankrekening met IBAN: NL20RABO0313778884, SWIFT/BIC code: RABONL2U t.n.v. Drops of Jupiter te Roden.
 4. verzenden onder rembours (alleen binnen Nederland) en
 5. contant betalen bij afhalen (op afspraak) in Roden


Betalingstermijn

 1. Betaling dient plaats te vinden binnen een periode van 3 dagen na bestelling via de webshop of ontvangst van een offerte per mail.

Is de betaling na afloop van deze periode niet bijgeschreven, dan behoudt “Drops of Jupiter”  zich het recht voor om de koop te ontbinden en het product weer in haar aanbod op te nemen. Alvorens hiertoe over te gaan zal “Drops of Jupiter”  dat eerst per mail aan de klant mededelen.