Bezorgen & Verzenden

  1. Zodra uw betaling bij ons binnen is, hoort u van ons de details van het transport.
  2. Verzending binnen Nederland van uw bestelling is gratis en versturen wij via PostNL Verzending vindt plaats binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
  3. Indien een artikel te kwetsbaar is om per PostNL te versturen kunnen wij dit artikel bij u bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. De kosten voor het bezorgen zijn afhankelijk van het aantal kilometers. Wij gaan hierbij uit van onze standplaats Roden. In een straal van 100 kilometer is het bezorgen €25,00. Voor een afstand boven de 100 kilometer rekenen wij €50,00. Wij nemen contact met u op voor het maken van een bezorg afspraak. Voor bezorgen op een van de Waddeneilanden sturen wij u graag een offerte. Bezorgen doen wij binnen twee weken vanaf betaling van het bestelde artikel. Ophalen behoort ook tot de mogelijkheden en is uiteraard gratis.
  4. Indien een product speciaal voor u en volgens uw aanwijzingen moet worden aangepast/samengesteld dient u rekening te houden met een langere levertijd.
  5. Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan “Drops of Jupiter” kenbaar heeft gemaakt.
  6. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging bij “Drops of Jupiter”, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.
  7. Hoewel we alle producten zorgvuldig inpakken, is schade tijdens het transport nooit helemaal uit te sluiten. Als uw bestelling tijdens het transport onverhoopt toch schade oploopt, dient u dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling per e-mail bij ons te melden. De melding dient voorzien te zijn van duidelijke foto’s van de schade aan het product of de producten en de verpakking.
  8. Zichtbare schade aan de verpakking, dient direct bij ontvangst aan de bezorger te worden gemeld.
  9. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, berichten wij de klant hierover in principe binnen vijf werkdagen na de bestelling, maar altijd binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Indien de bestelling niet binnen 30 dagen na plaatsing kan worden geleverd, heeft de klant het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
  10. In geval van ontbinding conform het vorige lid zal “Drops of Jupiter” het bedrag dat de klant betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 30 dagen na ontbinding, terugbetalen.