Mondgeblazen hanglamp 'Blue Bubble II'

Verkocht
Ontwerper Lokale glaskunstenaars
Producent Glasatelier Indonesië
Materiaal Gerecycled glas
Herkomst Indonesië
Kleur Pruisisch blauw/paars, nevelgroen
Afmeting cm 30Ø x 38 x 115h
Opmerkingen Unica
Artikelnummer GGH011
Lampfitting E27 groot
Voorraad 0
Dit artikel kan alleen worden bezorgd door onze eigen bezorgdienst of worden opgehaald vanwege de kwetsbaarheid van het product.

Wij kunnen dit artikel bij u bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. De kosten voor het bezorgen zijn afhankelijk van het aantal kilometers. Wij gaan hierbij uit van onze standplaats Assen. In een straal van 100 kilometer is het bezorgen €25,00. Voor een afstand boven de 100 kilometer rekenen wij €50,00.

Wij nemen contact met u op voor het maken van een bezorg afspraak.

Voor bezorgen op een van de Waddeneilanden sturen wij u graag een offerte.

Bezorgen doen wij binnen twee weken vanaf betaling van het bestelde artikel.
Ophalen behoort ook tot de mogelijkheden en is uiteraard gratis.

Delen:
Omschrijving

Deze organisch vormgegeven lamp lijkt wel voortgekomen uit een 'galaxy kiss'.

De kleur en de glasslierten gecombineerd met de vele luchtbellen geven deze lamp het gevoel alsof hij net uit twee moleculaire gaswolken is samengesmolten en geven een heel mooi natuurlijk effect. De kleuren gaan van Pruisisch blauw/paars naar softe tonen van lichtbruin en nevelgroen.

Ambachtelijk en met oerkracht van dik vloeibaar glas geblazen door de lokale glaskunstenaars uit het verre Oosten, gecombineerd met die typische mystieke verfijning in de details.

Vanaf elke kant bekeken oogt de lamp weer anders. Niets is hetzelfde, de vorm is niet rond, niet ovaal, het oppervlak niet glad, maar doorleefd als een planeet!

Het messing afdekplaatje en plafondkapje zijn al even uniek. Door onszelf zodanig organic bewerkt, dat de kleuren helemaal overeenstemmen met de oerkracht van de lamp zelf.

Blue Bubble II, a star is born! Mondgeblazen glaskunst, een Unica van duurzaam gerecycled glas!